Joen Service tänään

Joen Service on nyt valtuutettu Garmin-palvelukumppani! Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Diamond-huoltopalvelukeskus Suomessa! Lue lisää

 


Keskity ilmailuun, meiltä operointi- ja hallinnointipalvelut! Lue lisää

 

Joen Service Oy

Joen Service Oy on ilmailualan palveluyritys, joka toimii Joensuussa ja Helsingissä. Yritys on perustettu vuonna 1981 ja siitä lähtien tavoitteena on ollut tarjota niin yleisilmailijoille kuin ammattimaiseen ilmailutoimintaan soveltuvia palveluita.

Oma huoltohalli Joensuussa mahdollistaa haastavatkin tekniset toimenpiteet monimutkaisillekin ilma-aluksille. Toimintaamme kuuluvat niin mäntämoottori- kuin turbiinikaluston kokonaisvaltainen hallinnointi kuin erilaiset huolto- ja korjaustoimenpiteet.

Toimimme myös asiakkaidemme luona erilaisissa tilanteissa. Korkea käytettävyys edellyttää palveluilta joustavuutta ja henkilöstöltä ammattitaitoa. Toimintamallimme on kevyt ja joustava. Henkilöstömme asiantuntemusta pidetään yllä valmistajien ja koulutuskumppanien tarjoamilla koulutusohjelmilla, jotka ovat mahdollistaneet niin uusien laitteiden tuomisen palveluidemme piiriin kuin palvelun laatutason kehittämisen entistä paremmaksi.

Toimintaperiaatteitamme ovat selkeys, asiakkaidemme kokonaisvaltainen palveleminen sekä käytännönläheisyys. Tavoitteitamme ovat tyytyväinen asiakas ja selkeät palvelut. 

 
Internexus Oy