Joen Service tänään

Joen Service on valtuutettu Garmin-palvelukumppani Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Puma Aviation ilmailupolttoaineiden edustaja Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Diamond-huoltopalvelukeskus Suomessa! Lue lisää

 


 

Yhteistyöverkostomme

Joen Servicen toiminta perustuu Euroopan ilmailuviranomaisen EASA:n hyväksymään toimintakäsikirjaan ja avoimeen yhteistyöhön ilmailun turvallisuutta valvovien viranomaisten kanssa. Huolto- ja korjaustoimintamme on hyväksytty niin yleisilmailun kuin ansiokäytössä olevien ilma-alusten kanssa toimimiseen.

Olemme Diamond Aircraftin valtuuttama huoltopalvelun tarjoaja Suomessa. Yhteistyömme ilma-alusten valmistajien kuten Cessnan, Piperin, Diamondin sekä muiden kanssa mahdollistaa jokaiselle yksittäiselle ilma-alukselle parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden luomisen yhdessä asiakkaan kanssa.

Teemme yhteistyötä moottori- ja apulaitevalmistajien kanssa varmistaaksemme oman huoltohenkilöstömme asiantuntemuksen. Lycoming, Continental, Centurion, Austro Engine, SMA, Sensenich, McCauley ja monet muut valmistajat ovat osa jokaisen Joen Serviceläisen arkipäivää.

Monivalmistajakokemus ja ajan tasalla oleva viranomaisyhteistyö luovat pohjan onnistuneille huolto- ja korjaustoimenpiteille sekä asiantuntevalle valvontatoiminnalle.

Tärkein yhteistyökumppanimme on kuitenkin asiakas. Jokainen ilma-alus ja jokainen asiakas on meille yksilö. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heille sopivaa kokonaispalvelua. Kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia yhdessä juuri teidän ilma-alukselle sopiva palvelukokonaisuus. Käytännönläheinen ja selkeä lähestymistapamme mahdollistaa onnistuneen asiakasyhteistyön.

 
Internexus Oy