Joen Service tänään

Joen Service on valtuutettu Garmin-palvelukumppani Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Puma Aviation ilmailupolttoaineiden edustaja Suomessa Lue lisää

 


Joen Service on valtuutettu Diamond-huoltopalvelukeskus Suomessa! Lue lisää

 


 

Lentokelpoisuus

Ilma-alusten lentokelpoisuus perustuu Euroopassa yhteisen ilmailuviranomaisemme EASA:n laatimiin määräyksiin ja ohjeistukseen. Joen Service on hyväksytty lentokelpoisuuden valvonta- ja tarkastusorganisaatioksi ja voimme siksi tarjota kaikki lentokelpoisuuden valvontaan tarvittavat palvelut saman katon alta.

Jotta ilma-alus olisi lentokelpoinen, on sille mm. tehtävä valmistajan ohjeiden mukaiset huolto- ja tarkastustoimenpiteet ohjeistuksessa annettujen määräaikojen ja toimintajaksojen mukaisesti. Ilmailuviranomainen vaatii kuitenkin että jokaiselle ilma-alukselle laaditaan sille soveltuva huolto-ohjelma, johon kirjataan tarvittavat toimenpiteet ja niiden toteuttamiseen tarvittavien ohjeiden tiedot. Joen Service tuottaa huolto-ohjelman ilma-alukselle kuin ilma-alukselle ja voi hyväksyä sen viranomaisen kanssa sovitulla tavalla.

Teemme hyväksytysti lentokelpoisuustarkastukset, joissa käydään ilma-aluksen lisäksi läpi kaikki tarvittavat ilma-aluksen dokumentit. Täydennämme tarvittaessa erilaiset puutteet määräysten mukaisesti ja varmistamme näin lentokelpoisuuden jatkumisen ilman turhia katkoksia. Ensimmäisen tarkastuksen jälkeen voimme myös jatkaa vuosittain lentokelpoisuutta kaksi kertaa, jos ilma-alus on ollut jakson ajan valvonnassamme.

Sovi kanssamme lentokelpoisuuden valvontapalvelusta ja lentokelpoisuustarkastuksista. Olemme varmoja, että tarjoamamme palvelu on mutkaton, sinun ilma-aluksellesi sopiva ja toimintaasi sopiva valinta. Haluamme varmistaa että yleisilmailu on kaikista määräyshaasteista huolimatta mahdollisimman suoraviivaista sinulle ilmailijana.

 
Internexus Oy